Zacusca de ardei cu fasole

de lili in Zacusca, 25 Aug 2010 | 9752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg ceapa
  • 1 kg fasole pastai
  • 1 l bulion
  • 1/2 l ulei
  • piper
  • sare
  • conservant (salicilat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de ardei cu fasole:

Ardeii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat. Se pun la prajit pana lasa ulei. Ceapa se curata si se prajeste la fel. Fasolea se taie bucatele mici si se fierbe. Dupa ce ceapa s-a calit bine (devine aurie) se amesteca cu fasolea si pe urma cu ardeii prajiti. Se adauga bulionul si se condimenteaza cu sare si piper, se mai lasa sa dea cateva clocote.

La final se adauga conservantul, se mai da un clocot si se opreste focul. Se pune in borcane. Acestea se dau la dunst 20 de minute. Dupa ce se racesc se pot depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de ardei cu fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

lili 1

25.08.2010, 21:42

multumesc fetelor...Sidy sa stii ca noua ne place mai mult cu pastai decat cu fasole uscata...anul trecut am facut pentru prima data si toata s-a mancat repede...va multumesc la toate de furculite..

nadina73 1

26.08.2010, 00:58

cu fasole boabe am facut dar u pastai nucred ca e foarte buna5 furcu

Corinuta 1

26.08.2010, 14:29

Cu fasole boabe fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vara